loading
Koekoeksweg 17 /B, 8271 PC IJsselmuiden
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Koekoeksweg 17 /B, 8271 PC IJsselmuiden
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur
duurzaam investeren
Specialisten in
Zonne-Energiesystemen
specialisten in zonne-energiesystemen
Jarenlange Ervaring en
Specifieke Vakkennis
Vraag offerte aan

  Duurzame energie
  Specialisten in Zonne-Energiesystemen

  Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van zonnepanelen. Ze investeren in hun eigen woning en wekken hun eigen elektriciteit op. Daardoor hebben ze niets meer te maken met een (toekomstige) stijging van de energieprijs. Waarom zou u niet investeren in uw eigen portemonnee?

  Het investeren in een zonne-energiesysteem is een langetermijninvestering. Na ongeveer 8 jaar hebt u de gemaakte kosten weer terugverdiend. De systemen van Dekker Elektrotechniek, bestaand uit duurzame materialen, functioneren minimaal 25 jaar. Dat betekent dat u gemiddeld 17 jaar alleen maar profiteert! 

  Om te kunnen meten hoeveel elektriciteit u levert aan het plaatselijke elektriciteitsnet, heeft u een elektriciteitsmeter nodig. Mogelijk is uw huidige meter verouderd. Uw netbeheerder kan u vertellen of uw huidige hoofdmeter geschikt is of dat deze vervangen moet worden. Houd er rekening mee dat het een aantal weken kan duren voordat de nieuwe meter geplaatst wordt. Weet u niet wie uw netbeheerder is? Kijk dan op www.EANcodeboek.nl.

  Wilt u een PV-systeem aanschaffen? Of wilt u meer informatie over zonnepanelen? Neem dan contact met ons op.via ons contactformulier of bel (038) - 338 84 22

    Vraag offerte aan

    Contactformulier
    Neem contact met ons op
    Vult u onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op.

     Alle elektrotechnische aanpassingen dienen uitgevoerd te worden door een gespecialiseerd, erkend en gecertificeerde installateur.

     Adres
     Dekker Elektrotechniek
     Koekoeksweg 17b
     8271 PC IJsselmuiden
     Openingstijden
     Maandag t/m Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
     Zaterdag - Zondag gesloten