Zonnepanelen

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van zonnepanelen. Ze investeren in hun eigen woning en wekken hun eigen elektriciteit op. Daardoor hebben ze niets meer te maken met een (toekomstige) stijging van de energieprijs. Waarom zou u niet investeren in uw eigen portemonnee?

Het investeren in een zonne-energiesysteem is een langetermijninvestering . Na ongeveer 8 jaar hebt u de gemaakte kosten weer terugverdiend. De systemen van Dekker Elektrotechniek, bestaand uit duurzame materialen, functioneren minimaal 25 jaar. Dat betekent dat u gemiddeld 17 jaar alleen maar profiteert!

Om te kunnen meten hoeveel elektriciteit u levert aan het plaatselijke elektriciteitsnet, heeft u een elektriciteitsmeter nodig. Mogelijk is uw huidige meter verouderd. Uw netbeheerder kan u vertellen of uw huidige hoofdmeter geschikt is of dat deze vervangen moet worden. Houd er rekening mee dat het een aantal weken kan duren voordat de nieuwe meter geplaatst wordt. Weet u niet wie uw netbeheerder is? Kijk dan op www.EANcodeboek.nl.

Wilt u een PV-systeem aanschaffen? Of wilt u meer informatie over zonnepanelen? Neem dan contact met ons op.