Actuele werkzaamheden

Op deze pagina vindt u de projecten waar wij nu aan werken. Van huurappartementen tot vrijstaande villa’s, onze locaties zijn zeer divers. Laat u inspireren!

In Amsterdam werkten wij aan 45 luxe appartementen, gelegen in het hart van de stad. Op de twee gebouwen met een Bouvrie-achtig design, zijn vier penthouses gebouwd. Wij hebben uitgebreid elektrowerk, verlichting en een domoticasysteem aangelegd.

De locatie van Angeli Custodes in Raalte, wordt de komende jaren herontwikkeld. Het hoofdgebouw wordt ingrijpend gerenoveerd en op dit moment wordt er gewerkt aan 28 nieuwe huurappartementen. Deze huurappartementen worden gebouwd aan de Hofstedelaan. Dekker Elektrotechniek is verantwoordelijk voor het complete elektrowerk.

Ook in IJsselmuiden timmert Dekker aan de weg. In de nieuwe woonwijk ‘Het Meer’ zijn in twee termijnen al 23 woningen opgeleverd. Op dit moment worden 18 twee-onder-een-kapwoningen voorzien van het complete elektrowerk. In de nabije toekomst volgen er nog 17 huurwoningen. Wanneer het project afgerond is, staan er 88 nieuwe huizen.

Onlangs is er in Drachten gestart met de bouw van 80 nieuwe huizen. Deze rijwoningen worden allemaal voorzien met het elektrowerk van Dekker Elektrotechniek.

Genemuiden is de afgelopen jaren een aantal mooie woonwijken rijker geworden. Op dit moment worden er nog steeds twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en comfortwoningen bijgebouwd op het Tag. Dekker verzorgt ook hier het complete elektrowerk.

Het Gelderse dorp Ugchelen krijgt er in totaal 31 woningen bij. Er wordt nu gewerkt aan zes drie-onder-een-kapwoningen. Daarnaast worden er acht twee-onder-een-kapwoningen gebouwd in ‘Het Groene Hart’. Dekker voorziet de woningen van het elektrowerk.

Van de vier grote renovatieprojecten waar Dekker Elektrotechniek aan werkt, is het project in De Bilt het grootst. 190 woningen worden compleet gestript en opnieuw opgebouwd. In Woerden, Utrecht en Culemborg vervangen wij, waar nodig, in respectievelijk 95, 174 en 180 appartementen het elektrowerk.